Hur man bäst botar sjukdomar

Ja, vad gör du när du är sjuk? Jag har varit sjuk som fan i en vecka nu. Helt borta och inte alls haft någon matlust. Det har varit fel på magen, huvudet och seghet i hela kroppen. Sedan rinner nästan och jag har en hemsk hosta. Gick till doktorn förstås. Ja, som vanligt så blev det antibiotika och en rad andra mediciner. Jag gillar helt enkelt inte att vara den som kastar ned en massa kemikalier i kroppen, utan att egentligen veta vad det blir för effekter av det hela. Detta ledde då denna gång att jag ringde en god vän till min mor. Hon är känd för att vara den som har koll på alla gamla naturliga huskurer. Ja, det har till och med gått så långt att farsan kallade henne för en satans häxkärring. Ja, det var förstås för att han inte blev bra av hennes huskur.

Det ska vara te flera gånger om dagen

För att återgå till mitt behov av denna häxkärring, så talade hon om för mig att om kroppen är sjuk så måste den få vila. Ja, det låter ju logiskt. Hon fortsatte då med att säga att den som är sjuk oftast har svårt att sova. Detta stämde då perfekt på mig, vilket gjorda att jag hoppade på hennes idé om att dricka té med humle. Nu trodde ju jag att humle är ett öltillbehör, men hon sa att detta skulle vara lugnande så kroppen fick vila och ta hand om sig själv på bästa sätt. Ja, inte blir jag lugn av att dricka öl inte, utan sprallig som bara den. Hur som helst har jag provat detta té under tre dagar och tycker faktiskt att jag börjar få krafterna åter.

Inte rinner nästan så mycket längre och jag har heller inte ont i kroppen som tidigare. Kanske är det bättre att låta kroppen ta hand om sig självt på sitt eget sätt. Det faller i alla fall samman med mitt tankesätt om att inte stoppa i sig artificiella preparat varje gång du är sjuk. Precis som jag inte vill ha radon i huset jag bor i, så vill jag ju heller inte ha gifter som är negativa för min kropp. Jag ska helt enkelt köra på detta té och se vad det ger för resultat. Sover som en stock gör jag i alla fall.

Nyligen Postat

Arkiv

Grau Written by: