Ny dator

Köpte en ny dator här om dagen. Egentligen brukar jag alltid hålla mig till MAC-datorer, men bestämde mig för att testa PC igen efter många års uppehåll. Kan inte påstå att jag upplever det som ett bra beslut. Blev en, förhållandevis, dyr laptop från Lenovo. Nu har det visat sig att Lenovo inte längre är det gamla Lenovo, utan endast ett varumärke hos en kinesisk tillverkare. Hade jag vetat det i förväg hade jag nog inte köpt det jag nu köpte. Kvalitén på höljet är undermålig. Det känns faktiskt som att datorn kommer att gå sönder bara för att jag använder tangentbordet. Är det verkligen normalt för något som kostar många, många, tusen kronor?

Har PC blivit sämre? Eller har jag blivit bortskämd med tiden. Kan faktiskt inte svara på vilken av dem som stämmer. Det enda jag vet är att jag är väldigt besviken på den dator jag köpte. Verkar bli allt mer vanligt att man få dåliga produkter även om man betalar stora summor pengar. Det är något jag inte tycker är särskilt acceptabelt, men något som jag samtidigt inte har någon som helst kontroll över.

Nyligen Postat

Arkiv

Grau Written by: